Header
Silhouette
Namibië
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Namibië Hoogtepunten - Comfort

Dag 1 - Windhoek – Namib Naukluft

U arriveert in Windhoek in de ochtend. Een comfortabele bus pikt u op aan de luchthaven. Uw avontuur begint. Geniet van de prachtige landschappen op weg naar het Namib Naukluft Nationaal Park.Dag 2 - Namib Naukluft

De dag begint heel vroeg want we willen bij zonsopgang Sesriem bereiken. We bezoeken Sossusvlei, Deadvlei en Dune 45. In de late ochtend bezoeken we ook nog de 30 meter diepe Sesriem Canyon.

Dag 3 - Namib Naukluft – Swakopmund

Na het ontbijt rit richting de Atlantische Oceaan. We bezoeken de lagune van Walvisbaai, een prachtig natuurgebied met duizenden flamingo’s. Na aankomst in Swakopmund kan u de stad zelf verkennen.

Dag 4 - Swakopmund

Dit kuststadje is de perfecte locatie om te wandelen langs het strand, te winkelen of deel te nemen aan een optionele activiteit: dolfijncruise (incl. bij superior optie), quadtocht, skydiven,…Dag 5 - Swakopmund – Damaraland

We rijden verder noordwaarts via Brandberg naar Damaraland, een van de minst bevolkte maar meest gevarieerde regio’s van Afrika. We bezoeken Twyfelfontein, een werelderfgoed site met 2.500 rotstekeningen van 6.000 jaar oud. We krijgen ook de orgelpijpen en het versteende woud te zien.

Dag 6 - Damaraland – Etosha NP

Na het ontbijt reizen we naar Etosha Nationaal Park, bekend voor zijn rijk wildleven en unieke landschappen. Op het programma staat onze eerste safari in het park.

Dag 7 tot 8 - Etosha NP

Etosha is met een oppervlakte van 22.000 km² één van de grootste parken van Zuidelijk Afrika. Aan de waterplassen komen vele vogelsoorten en zoogdieren drinken. We wijden onze dag aan het overvloedige wildleven in het park.

Dag 9 - Etosha NP – Windhoek

Na het ontbijt rijden we terug naar Windhoek voor een bezoek aan een ambachtenmarkt. Nadien wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

 

Ontbijt

570 km

Etosha NP – Windhoek

v.a.
p.p.

€ 1.560Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Vervoer in (mini)bus met airconditioning
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven
 • Engels- en/of Duitstalige gids/chauffeur
 • Activiteiten en entreegelden volgens programma.
 • Live To Travel voordeel: gratis Insight Guide Namibië (296 pagina’s - 250 kleurenfoto’s - 14 kaarten/ plattegronden - 1 reisgids per kamer)

   Exclusief

 • vluchten
 • overige maaltijden en dranken
 • optionele activiteiten
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reisverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen