Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Champagne Castle Hotel

Gelegen binnenin het uKhahlamba Drakensberg Park, een Werelderfgoedsite.

Accommodaties

60 kamers en 7 chalets. Alle kamers hebben telefoon, TV, haardroger, flesje water, thee – en koffiefaciliteiten, extra lakens, oliekachel, paraplu’s, kluisje, twin beds/dubbel/kingsize bed en een badkamer met ofwel bad én douche of enkel douche. Sommige kamers hebben een privéterras. Enkele kijken uit op de bergen en andere hebben uitzicht op de tuin. Er zijn 2 suites met elk 2 slaapkamers, lounge met TV, keuken (catering of zelf-catering naar keuze), eetkamer, openhaard, twee badkamers met spafaciliteiten en vloerverwarming.  De chalets hebben ofwel 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ze zijn voorzien van lounge, eetkamer, keuken met microgolfoven en privéterras met barbecue. Ventilatoren, ander bed, extra kussens op aanvraag. Er mag niet gerookt worden in de kamers.

Faciliteiten

Zwembad, wellness met groot aantal behandelingen, conferentie – en trouwzaal, babysit op aanvraag. 

Eten en drinken

Uitgebreide buffetten voor ontbijt, lunch en avondmaal. Kinderen onder 8 jaar zijn welkom in het restaurant tot 20u00. Gezellige bar en lounge.

Activiteiten

Natuurwandelingen, bezoek aan kinderboerderij en volière, gezelschapsspelen, paardrijden, golfen, tennissen, vissen, bowlen, volleyballen, badmintonnen, croquet, darts, tafeltennis, pool – en kickertafel. Excursies en tours mogelijk.

Faciliteiten

Babysitservice
Bar
Lounge
Restaurant
Wellness
Zwembad

Activiteiten

Gezelschapspellen, Golf, Natuurwandelingen, Paardrijden, Tafeltennis, Tennis, Vissen