Over Live To Travel

Live To Travel is in de Benelux ongetwijfeld dé specialist voor reizen naar Afrika, Oceanië en Exotische Stranden. Jaarlijks krijgen wij het vertrouwen van meer dan 10.000 klanten voor het uitwerken van hun reis.

Je vindt hier het meest uitgebreide aanbod geschikt voor elk budget: van avontuurlijke budgetvriendelijke groepsreizen tot exclusieve individuele reizen op maat. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Klant is koning

Live To Travel kiest heel bewust voor een gepersonaliseerde aanpak. Voor ons is een klant geen dossiernummer maar iemand waar we heel aandachtig naar luisteren zodat we een gepast reisvoorstel kunnen maken. We eisen dezelfde politiek van onze lokale agenten in Afrika, Indische Oceaan, Caraïben en Oceanië.

Bovendien zijn wij geen grote, logge reisorganisator die geen enkele afwijking op bestaande programma's toelaat. Integendeel, onze kwaliteiten komen pas echt naar boven wanneer we programma's moeten aanpassen aan specifieke vereisten. Test ons en je zal het zelf ervaren.

Gemoedsrust

Gelukkig is Live To Travel geen onbetrouwbare reisorganisatie die je aan je lot overlaat wanneer het misgaat. We zijn niet alleen verantwoordelijk voor de uitvoering van je reis; indien we insolvent verklaard worden, beschikken we over de wettelijk verplichte bescherming om je terug te betalen en te repatriëren (via MS Amlin). Is er sprake van overmacht? Dan waakt onze calamiteitenverzekering over de kosten bij natuurrampen, terrorisme en wilde stakingen.

We willen eveneens dat je vertrekt met de wetenschap dat je op eender welk moment op iemand kan terugvallen. Een lokale vertegenwoordiger én een Live To Travel medewerker staan tijdens je reis 24u/24 ter beschikking om je noodoproep te beantwoorden en een oplossing te bieden.

Tot slot kan een reisverzekering vaak al een deel van de last verhelpen. Daarom geven we je graag de mogelijkheid om de reisverzekering van Protections via ons af te sluiten. Vraag ons naar de polissen en voordeeltarieven.

Nog niet 100% overtuigd? Kom na afspraak langs op ons kantoor in Aalst (Oost-Vlaanderen) of Almere (Flevoland) en we stellen je met plezier gerust!

Snelheid

Hoe vervelend is het niet dat je een e-mail stuurt naar een bedrijf en je krijgt maar geen antwoord? Live To Travel garandeert je dat elke vraag binnen de 24 uur beantwoord wordt. Prijsvoorstellen voor à la carte dossiers trachten we binnen de 48u door te sturen, hoe complex de aanvraag ook mag wezen.

Vakkennis

Live To Travel hecht heel veel belang aan de parate landenkennis van zijn medewerkers. Al onze medewerkers hebben al meerder malen onze bestemmingen in Afrika en Oceanië bezocht. Jaarlijks organiseren we meerdere studiereizen tijdens dewelke onze medewerkers niet enkel de hotels en lodges inspecteren maar ook de excursies zelf beleven. Enkel zo kunnen we een degelijk advies geven aan de klanten en antwoorden op hun vragen.

Wie is wie?

Eveline

Eveline


Reizen is voor mij genieten van elk moment. Een aaneenschakeling van ontspanning en avontuur. Reizen vind ik tevens dé manier om je zinnen te verzetten en te zien en proeven van andere delen van de wereld; bijzondere ontmoetingen, onbekend eten en cultuurverschillen zijn ervaringen die je mee naar huis neemt en je inspiratie geven.
Vanaf het moment dat ik in de reisbranche werk is Afrika is voor mij altijd een verborgen liefde geweest. Sinds ik in 2014 bij Live To Travel het team ben komen versterken kan ik deze passie voor dit prachtige continent delen en overbrengen op onze reizigers. Na eerdere reizen naar Zuid-Afrika & Namibië heb ik Tanzania en Zanzibar mogen ervaren!
Een bijzondere reis is een mooie herinnering en ervaring voor de rest van je leven. Ik help u hier graag bij.

Remy

Remy


Voor mij is er niets mooiers dan reizen: andere landen en culturen leren kennen en genieten van elk moment. Het is een passie van me. Tijdens mijn reis van 2,5 jaar heb ik mijn hart verloren aan Nieuw-Zeeland maar vooral aan Australië. Deze landen zijn ontzettend divers en niet met elkaar te vergelijken. In Australië kun je fantastisch snorkelen in het Great Barrier Reef, touren langs de Great Ocean Road, of verdwalen in het oudste regenwoud van de wereld het ‘Daintree Rainforest’. De relaxte ‘Aussie’ mentaliteit is ook erg prettig. Wanneer de reis naar Nieuw-Zeeland gaat mogen Bay of Islands, Lake Wanaka en het betoverende Milford Sound zeker niet ontbreken. Vergeet ook absoluut niet om naar het Maori dorp te gaan in Rotorua en geniet van een traditionele Hangi maaltijd. Een droomreis is iets wat u voor altijd bij blijft en ik help u graag met het uitstippelen van deze reis.

Jacky

Jacky


Reizen is al zo lang ik me kan heugen mijn passie. Afrika zit in mijn bloed. Ik ben er geboren en getogen. Van jongs af aan nam mijn ouders ons mee naar het Krugerpark om de Big 5 in zijn natuurlijke omgeving te bewonderen, Durban lekker aan zee te genieten van de zomer zon en Kaapstad de stad te verkennen en cultuur te snuiven. Toen ik oud genoeg was om zelf de wereld te gaan ontdekken ben ik naar Europa vertrokken om alles waar ik ooit over gelezen had te beleven. Eenmaal gesetteld bleef het reizen trekken en was het een logische stap in de reiswereld verder te gaan. Eerst als reisadviseuse in een reisbureau en daarna als Afrika specialist! Hier lag ten slotte mijn hart. In de afgelopen jaren heb ik veel mogen zien. Botswana en Tanzania zijn voor mij ‘once in a lifetime’ beleving. Zoveel verschillende landschappen en ongerepte natuur. Botswana totaal ongerept en in het teken van de Big 5 spotten en game drives met een begeleider maken staan centraal. De Okavango Delta met zijn rijke waterlandschap en vele olifanten, spelend in het water. Hier heerst totale rust. Tanzania met zijn diversiteit aan landschappen, van jungle gevoel tot aan een krater afdalen met de wolken die net over de rand liggen, sprookjesachtig mooi.  Werkelijk adembenemend. Namibië en Zuid-Afrika zijn totaal verschillende landen maar beide parels zijn zeker het bezoeken waard. Zuid-Afrika wordt niet voor niets een wereld in een land genoemd cultuur, mooie landschappen, prachtige dieren in eigen omgeving en Namibië met zijn duinen, diversiteit aan kleuren, vriendelijke bevolking en uitgestrekt landschap waarbij je uren kan rijden zonder iemand anders tegen te komen. Afrika heeft zoveel moois en dat deel ik graag met u. Ik neem u mee op reis naar een onvergetelijke beleving.