Over Live To Travel

Live To Travel is de absolute specialist in de Benelux voor reizen naar Afrika en Oceanië. Jaarlijks krijgen wij het vertrouwen van meer dan 3.000 klanten voor het uitwerken van hun reis. Je vindt hier het meest uitgebreide aanbod geschikt voor elk budget. Van avontuurlijke low-cost groepsreizen tot exclusieve op maat uitgewerkte reizen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Klant is koning

Live To Travel kiest heel bewust voor een gepersonaliseerde aanpak. Voor ons is een klant geen dossiernummer maar iemand waar we heel aandachtig naar luisteren zodat we een gepast reisvoorstel kunnen doen. We eisen dezelfde politiek van onze lokale agenten in Afrika en Oceanië.

Snelheid

Hoe vervelend is het niet dat je een e-mail stuurt naar een bedrijf maar je krijgt maar geen antwoord. Live To Travel garandeert u dat elke vraag binnen de 24 uur beantwoord wordt. Prijsvoorstellen voor à la carte dossiers trachten we binnen de 48h door te sturen. Hoe complex ook de aanvraag mogen wezen.

Flexibiliteit

Live To Travel is geen grote, logge reisorganisator die geen enkele afwijking op bestaande programma's toelaat. Integendeel, onze kwaliteiten komen pas echt naar boven wanneer we programma's moeten aanpassen aan specifieke vereisten. Test ons en u zal het zelf ervaren.

Vakkennis

Live To Travel hecht heel veel belang aan de parate landenkennis van zijn medewerkers. Al onze medewerkers hebben al meerder malen onze bestemmingen in Afrika en Oceanië bezocht. Jaarlijks organiseren we meerdere studiereizen tijdens dewelke onze medewerkers niet enkel de hotels & lodges inspecteren maar ook de excursies zelf beleven. Enkel zo kunnen we een degelijk advies geven aan de klanten en antwoorden op hun vragen.

Wie is wie?

Tamara

Tamara


Reizen is voor mij het mooiste wat er is. Nieuwe plekken bezoeken, indrukken opdoen, andere culturen leren kennen en zien wat voor moois de wereld te bieden heeft. Tijdens mijn studie en mijn werk bij Live To Travel maakte ik al veel mooie reizen en verloor ik mijn hart aan Afrika.
Namibië is toch wel mijn torenhoge favoriet. Als ik daar ben voelt het als thuiskomen: de kleuren, de warmte, het licht, de vriendelijke mensen en de uitgestrekte landschappen... Het is onbeschrijfelijk.
Mijn reizen naar Mauritius, Réunion, Botswana, Kenia, Zimbabwe en Zuid-Afrika waren onvergetelijk en al deze herinneringen laten mijn passie voor het Afrikaanse continent alleen maar verder groeien. Deze passie deel ik graag door voor u een onvergetelijke reis samen te stellen!

Eveline

Eveline


Reizen is voor mij genieten van elk moment. Een aaneenschakeling van ontspanning en avontuur. Reizen vind ik tevens dé manier om je zinnen te verzetten en te zien en proeven van andere delen van de wereld; bijzondere ontmoetingen, onbekend eten en cultuurverschillen zijn ervaringen die je mee naar huis neemt en je inspiratie geven.
Vanaf het moment dat ik in de reisbranche werk is Afrika is voor mij altijd een verborgen liefde geweest. Sinds ik in 2014 bij Live To Travel het team ben komen versterken kan ik deze passie voor dit prachtige continent delen en overbrengen op onze reizigers. Na eerdere reizen naar Zuid-Afrika & Namibië heb ik Tanzania en Zanzibar mogen ervaren!
Een bijzondere reis is een mooie herinnering en ervaring voor de rest van je leven. Ik help u hier graag bij.

Paula

Paula


Iemand zei onlangs tegen me ‘Africa suits you’. Misschien is dat het.. Het past bij me. Na diverse reizen over de hele wereld is het Afrika dat een speciale plek heeft ingenomen in mijn hart.
Bevoorrecht voel ik me, dat ik al zoveel moois heb mogen ervaren van het Afrikaanse continent en kijk dan ook terug op een aantal mooie belevingen.
Intens genieten in Zuid-Afrika, de uitgestrektheid van de Serengeti, de leegte en de rust van Namibië, oog in oog staan met berggorilla’s in Oeganda en oprecht ontroerd zijn bij het zien van zwemmende olifanten in Botswana.
Iedere beleving uniek en bijzonder.
Ik vind het geweldig om anderen te enthousiasmeren voor dit prachtige continent en mee te helpen aan het creëren van mooie herinneringen!

Remy

Remy


Voor mij is er niets mooiers dan reizen: andere landen en culturen leren kennen en genieten van elk moment. Het is een passie van me. Tijdens mijn reis van 2,5 jaar heb ik mijn hart verloren aan Nieuw-Zeeland maar vooral aan Australië. Deze landen zijn ontzettend divers en niet met elkaar te vergelijken. In Australië kun je fantastisch snorkelen in het Great Barrier Reef, touren langs de Great Ocean Road, of verdwalen in het oudste regenwoud van de wereld het ‘Daintree Rainforest’. De relaxte ‘Aussie’ mentaliteit is ook erg prettig. Wanneer de reis naar Nieuw-Zeeland gaat mogen Bay of Islands, Lake Wanaka en het betoverende Milford Sound zeker niet ontbreken. Vergeet ook absoluut niet om naar het Maori dorp te gaan in Rotorua en geniet van een traditionele Hangi maaltijd. Een droomreis is iets wat u voor altijd bij blijft en ik help u graag met het uitstippelen van deze reis.