31.01.2024

Vind uw strandparadijs met Live To Travel

Naar welke strandbestemming?

Stel u voor: u vertrekt met uw paspoort in de hand op reis naar wat wellicht de mooiste stranden ter wereld kunnen zijn. Live To Travel biedt u een zee van keuzes in de Indische Oceaan, Stille Oceaan en Caraïben!

Neem nu de eilanden van de Indische Oceaan, een walhalla voor zonzoekers. Van de idyllische kusten van de Seychellen tot de ongerepte stranden van Mauritius, elke bestemming biedt een cocktail van kristalhelder water, wit zand en een rijke cultuur. Deze bestemmingen zijn perfect voor wie zoekt naar een rustige strandervaring. Op vulkanisch buitenbeentje Réunion wacht echter een unieke mix van spannende trektochten, weelderige regenwouden en betoverende stranden, die garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

Voor een avontuurlijke en tegelijkertijd ontspannende vakantie, zijn onze bestemmingen in de Stille Oceaan een uitstekende keuze. Denk bijvoorbeeld aan Fiji, met zijn 'Bula' spirit, of het betoverende Frans-Polynesië. Het is dé plek waar je klanten zich laten onderdompelen in adembenemende landschappen. Surfen, snorkelen of gewoon lui zijn – het kan allemaal!

En dan de Caraïben – ah, de Caraïben! Of u nu de voorkeur geeft aan het levendige ritme van Curaçao of de serene schoonheid van Guadeloupe, elk eiland heeft zijn eigen charme. Met activiteiten variërend van snorkelen tot het verkennen van lokale markten, bieden deze bestemmingen een rijke en gevarieerde vakantie-ervaring.

Maar waarom Live To Travel?

Omdat we strandvakanties serieus nemen! Het vinden van het ideale strandverblijf is een kunst  en bij Live To Travel beseffen we dat de perfecte strandvakantie geen “one-size-fits-all” is. Daarom bieden we op maat gemaakte reisplannen aan, van intieme boetiekhotels en budgetvriendelijke familieverblijven tot schitterende luxeresorts. En wees gerust, we pakken elk detail aan, want ons ultieme doel is om elke vakantie speciaal en zorgeloos te maken!

Strandvakanties zijn ook meer dan alleen maar een mooi uitzicht – het gaat om het totaalplaatje. Daarom voegen we graag een snuifje beleving toe aan onze reizen, met activiteiten zoals culinaire tours, catamarantochten en snorkelavonturen. We maken het boekingsproces bovendien net zo “smooth” als het zand op onze bestemmingen. Ons team staat klaar om te helpen, vanaf het eerste contact tot uw terugkeer.

Dus, waar wacht u nog op? Laten ons die onvergetelijke herinneringen voor u creëren. Met Live To Travel is de ideale strandvakantie slechts een boeking verwijderd – en geloof ons, het wordt geweldig! Neem contact op met uw vertrouwde reisagent voor een offerte op maat.

Terug naar overzicht

Laat het avontuur beginnen

  • Uw wens is onze missie
  • In-house specialisten
  • Zorgeloos genieten

Wij zijn dé touroperator van de Benelux, met een hart voor Afrika, Oceanië en Droomstranden in de Indische Oceaan, de Stille Oceaan en de Caraïben. Ons aanbod? Dat vindt u bijna in elk reiskantoor terug. En ja hoor, elk jaar toveren we de reisdromen van zo'n 10.000 reizigers om in pure realiteit!