Australië Hoogtepunten

Privéreis
Sydney
Sydney Sydney
Uluru Uluru

Wat maakt deze reis bijzonder?

  • Sydney, de meest veelzijdige stad van Australië
  • Wandelen langs de iconische Uluru
  • Relaxen op Hamilton Island in het hart van de Whitsunday Islands

Ontdek de essentie van Australië in deze 13-daagse reis die de bruisende stad Sydney koppelt aan de spirituele diepte van Uluru en de serene pracht van het Great Barrier Reef. Verken stedelijke hoogtepunten, laat u betoveren door natuurlijke wonderen en dompel u onder in tropische schoonheid. Deze reis is een symfonie van stedelijke ontdekkingen, natuurlijke pracht en ontspannende luxueuze momenten.

Dag-tot-dag programma.

Dag 1: Aankomst in Sydney

Bij aankomst wordt u naar het hotel gebracht. Gebruik de rest van uw dag om de stad te verkennen of uit te rusten na de langeafstandsvlucht.   

Overnachting: The Grace Hotel • Signature superior kamer 

Dag 2: Lunchcruise in Sydney Harbour

’s Ochtends heeft u tijd om de stad te verkennen. Nadien gaat u aan boord van een lunchcruise in Sydney Harbour. In de namiddag tijd ter vrije invulling. 

Overnachting: The Grace Hotel • Signature superior kamer 

Dag 3: Dagexcursie naar de Blue Mountains

U vertrekt met een gids naar de Blue Mountains. Het Blue Mountains National Park is één van de zeven nationale parken die samen de Greater Blue Mountains World Heritage Area vormen. U bent terug in het hotel rond 17u. 

Overnachting: The Grace Hotel • Signature superior kamer 

Dag 4: Ontdek het veelzijdige Sydney

Geniet van een vrije dag. Ontdek de unieke mix van restaurants, winkels en entertainment met als hoogtepunt de schitterende haven en de Harbour Bridge. 

Overnachting: The Grace Hotel • Signature superior kamer 

Dag 5: Vlucht naar Ayers Rock & Field of Light lichtshow

Een transfer brengt u naar de luchthaven van Sydney. Bij aankomst in Ayers Rock neemt u de transfer naar het hotel. ’s Avonds geniet u van het “Field of Light”, een prachtige lichtinstallatie met zicht op Uluru onder de heldere sterrenhemel van de outback. 

Overnachting: Desert Gardens Hotel • Garden view kamer 

Dag 6: Wandeling langs de rotstekeningen en grotten van Uluru

De gids pikt u ’s ochtends vroeg op om naar Kata Tjuta (The Olgas) te gaan voor de zonsopgang. Vervolgens rijdt u naar de westzijde van Kata Tjuta voor een picknick ontbijt. In de namiddag wordt u naar de voet van Uluru gebracht waar u onder begeleiding van een gids langsheen de grotten met oude rotstekeningen wandelt. Deze wandeling geeft u de kans om u echt onder te dompelen in de prachtige cultuur en geschiedenis van deze verbazingwekkende plek.   

Overnachting: Desert Gardens Hotel • Garden view kamer

Dag 7: Vlucht naar Cairns

Er wordt een transfer voorzien naar de luchthaven van Ayers Rock. Bij aankomst in Cairns wordt u naar het hotel gebracht. U bent de rest van de dag vrij om Palm Cove te ontdekken.  

Overnachting: The Reef Retreat • Studio suite 

Dag 8: Per catamaran naar de Low Isles

Vandaag gaat u aan boord van een luxueuze catamaran. U vaart naar de Low Isles in het Great Barrier Reef, waar u een ganse dag kunt snorkelen. Lunch wordt geserveerd aan boord. 

Overnachting: The Reef Retreat • Studio suite 

Dag 9: Treinrit door het regenwoud naar Kuranda

De gids haalt u op bij uw hotel en overhandigt u een Kuranda Boarding Pass voor zitplaatsen op de Kuranda Scenic Railway. Daarna brengt u wat vrije tijd door in het dorp. Dwaal langs de vele winkels en lokale markten. In de namiddag zweeft u in de Skyrail Rainforest kabelbaan boven het regenwoud.  

Overnachting: The Reef Retreat • Studio suite

Dag 10: Vlucht naar Hamilton Island

U wordt naar de luchthaven van Cairns gebracht. Bij aankomst in Hamilton Island volgt een transfer naar het hotel. 

Overnachting: Reef View Hotel • Garden view kamer 

Dag 11: Relaxen op het rustige Hamilton Island

Geniet van uw vrije dag! Breng tijd door met relaxen op het strand of maak gebruik van de watersportmaterialen die door het hotel worden verstrekt.  

Overnachting: Reef View Hotel • Garden view kamer 

Dag 12: Cruise in de Whitsundays naar Hill Inlet

Vandaag staat een cruise in de verbluffende Whitsunday Islands naar Hill Inlet op het programma. Ga mee met een begeleide wandeling naar het uitkijkpunt dat zo van een postkaart lijkt weggeplukt. In de namiddag heeft u tijd om te genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke water. Een lunch op het strand is inbegrepen. 

Overnachting: Reef View Hotel • Garden view kamer 

Dag 13: Vertrek uit Hamilton Island

Na het ontbijt volgt een transfer naar de luchthaven van Hamilton Island. Einde van een mooie reis. 

Vanaf € 3.099 p.p.
Bekijk de prijzen
Static Google Map

Inbegrepen

  • Alle transfers ter plaatse zoals vermeld in het programma 

  • Alle overnachtingen en maaltijden zoals vermeld in het programma 

  • Alle geplande activiteiten en entreegelden 

  • Reisgidsvoucher ter waarde van € 30 per reisgezelschap

Niet inbegrepen

vluchten, optionele activiteiten, parkgelden, overige maaltijden en dranken, persoonlijke uitgaven, fooien en reisverzekering

Ontdek ook deze reizen

Laat het avontuur beginnen

  • Uw wens is onze missie
  • In-house specialisten
  • Zorgeloos genieten

Wij zijn dé touroperator van de Benelux, met een hart voor Afrika, Oceanië en Droomstranden in de Indische Oceaan, de Stille Oceaan en de Caraïben. Ons aanbod? Dat vindt u bijna in elk reiskantoor terug. En ja hoor, elk jaar toveren we de reisdromen van zo'n 10.000 reizigers om in pure realiteit!